Asiakaspalvelu 050 340 8686

YRITYS

Palvelemme Rakentajaa, Omistajaa ja Käyttäjää. Siksi Terawatt on ROK.

Kun haluat panna kiinteistösi rokkaamaan, ota yhteyttä Terawattiin. Meidän kanssamme valmistuu luotettavasti koko talotekniikka: LVI, sähkö ja automaatio. Jo suunnittelun alkuvaiheesta asti saat meiltä toimivimmat ideat, joilla juuri sinun kiinteistösi saadaan sykkimään oikeaan tahtiin. Yhtä fiksusti ja sitoutuneesti teemme varsinaisen asennustyön.

Luotettavasti etelästä pohjoiseen

Terawatt kuuluu Kastelli-konserniin ja toimii kaikkialla Suomessa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Oulussa. Tarjoamme tunnustettua osaamistamme uusiin asuinrakennuksiin, linjasaneerauksiin sekä uusiin ja saneerattaviin toimitiloihin. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli noin 18 miljoonaa euroa.

Terawatin tärkeimmät arvot

  • Luotettava ja haluttu kumppani
  • Aito kiinnostus asiakkaan tarpeisiin
  • Yksilöllinen erilaisuus voimaksi
  • Rohkeus uudistua ja kehittyä
  • Vastuullisesti kilpailukykyinen

Avainhenkilömme – palveluksessasi

Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä!

Jussi Holma

Toimitusjohtaja,
Myynti ja markkinointi

Jussi on Terawattin perustajaosakas, koulutukseltaan sähkövoimatekniikan insinööri. Hän vastaa yrityksen myynnistä ja markkinoinnista. Vapaa-ajalla Jussi harrastaa musiikkia ja liikuntaa sekä veneilee mielellään.
p. 050 462 7695

Hannes Kokko

Tekninen johtaja

Hannes on työskennellyt Terawattissa 11 vuoden ajan ja on koulutukseltaan sähköinsinööri. Hannes vastaa yrityksen tuotannosta. Vapaalla ollessaan hän kalastaa, metsästää ja harrastaa jääkiekkoa.
p. 041 458 6198

Joonas Anttila

Johtaja, LVI

Joonas on koulutukseltaan LVI-rakennusmestari. Hän vastaa yrityksen LVI-liiketoiminnasta. Joonaksella on kokemusta alalta yhdeksän vuotta. Hänen harrastuksiin kuuluvat alamäki- ja maantiepyöräily, Snowscoot ja konsolipelit.
p. 050 303 4994

Kai Suhonen

Talousjohtaja

p. 040 841 1335

Timo Mäenpää

Tuotantopäällikkö LVI

Timo on koulutukseltaan LVI-insiööri ja vastaa LVI-liiketoiminnan tuotannosta. Terawattilla Timo on viihtynyt kuusi vuotta. Hänen suosikkiharrastuksiaan ovat metsästys, kalastus ja monipuolinen kuntoliikunta.
p. 050 567 6028

Back to Top