Asiakaspalvelu 050 340 8686

Yritys

Rakentamisen sekä asumisen osaavin ja vastuullisin kumppani

Terawatt Oy on vuonna 2004 Espoossa perustettu yritys. Terawatt kuuluu nykyisin Kastelli-konserniin. Kastelli-talot on maan johtava talopakettien sekä muuttovalmiiden talojen toimittaja.

Palvelemme yhtä suurella ilolla yrityksiä ja yksityisasiakkaita. Toimimme yhteistyössä toisten luotettavien rakennusalan yritysten kanssa, mikä tekee rakennusurakasta asiakkaillemme mahdollisimman mutkattoman. Palvelutarjontamme kasvoi vuonna 2011, kun laajensimme toimintaamme yritysfuusion kautta LVI-alan palveluihin. SSP-talotekniikka fuusioitiin Terawattiin. Terawatt toimii koko Suomen kauniissa valtakunnassa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Pirkkalassa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Toiminnan jakautuminen aloittain

Asuintalot 68%
Toimitilat 9%
Linjasaneeraukset 23%

Terawatin tärkeimmät arvot

  • Luotettava ja haluttu kumppani
  • Aito kiinnostus asiakkaan tarpeisiin
  • Yksilöllinen erilaisuus voimaksi
  • Rohkeus uudistua ja kehittyä
  • Vastuullisesti kilpailukykyinen

Avainhenkilömme – palveluksessasi

Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä!

Jussi Holma

Toimitusjohtaja,
Myynti ja markkinointi

Jussi on Terawattin perustajaosakas, koulutukseltaan sähkövoimatekniikan insinööri. Hän vastaa yrityksen myynnistä ja markkinoinnista. Vapaa-ajalla Jussi harrastaa musiikkia ja liikuntaa sekä veneilee mielellään.
p. 050 462 7695

Hannes Kokko

Tekninen johtaja

Hannes on työskennellyt Terawattissa 11 vuoden ajan ja on koulutukseltaan sähköinsinööri. Hannes vastaa yrityksen tuotannosta. Vapaalla ollessaan hän kalastaa, metsästää ja harrastaa jääkiekkoa.
p. 041 458 6198

Joonas Anttila

Johtaja, LVI

Joonas on koulutukseltaan LVI-rakennusmestari. Hän vastaa yrityksen LVI-liiketoiminnasta. Joonaksella on kokemusta alalta yhdeksän vuotta. Hänen harrastuksiin kuuluvat alamäki- ja maantiepyöräily, Snowscoot ja konsolipelit.
p. 050 303 4994

Kai Suhonen

Talousjohtaja

p. 040 841 1335

Timo Mäenpää

Tuotantopäällikkö LVI

Timo on koulutukseltaan LVI-insiööri ja vastaa LVI-liiketoiminnan tuotannosta. Terawattilla Timo on viihtynyt kuusi vuotta. Hänen suosikkiharrastuksiaan ovat metsästys, kalastus ja monipuolinen kuntoliikunta.
p. 050 567 6028

Back to Top