Asiakaspalvelu 050 340 8686

Toimitilat

Rakentamisen sekä toimitilojen osaavin ja vastuullisin kumppani

Toimitilarakentaminen on kuulunut Terawattin toimintaan alkuvuosista saakka ja etenkin sähköurakoinnissa olemme kokenut toimija. Omaamme tehokkaat ja taloudelliset menetelmät talotekniikan toteutukseen ja etsimme jatkuvasti kilpailukykyisiä ja hyviä tuotteita sekä ratkaisuja valikoimaamme. Näin kykenemme konsultoimaan asiakkaitamme jo projektin suunnitteluvaiheessa ja ehdottamaan toimivia, asiakaslähtöisiä ratkaisuja projektin edetessä.

Tänä päivänä yritykset elävät jatkuvan muutoksen tilassa. Työympäristön viihtyvyys ja toimivuus vaikuttavat merkittävästi elämän laatuun – vietämmehän työpaikalla suuren osan ajastamme.

Toimitilarakentaminen perustuu vahvaan kumppanuuteen ja pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme kumppanuuden näkökulmasta. Me Terawattissa uskomme, että onnistunut toimitilaprojekti on rakentavan yhteistyön tulos.

Toiminnan jakautuminen aloittain

Asuintalot 68%
Toimitilat 9%
Linjasaneeraukset 23%

Meillä on laaja kokemus toimitilojen talotekniikasta. Tutustu referensseihimmme lähemmin.

Lue lisää

Avainhenkilömme – palveluksessasi

Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä!

Lasse Impiö

Projektipäällikkö
040 450 7023

Lasse on viihtynyt Terawattilla vuodesta 2010 ja hän on vastannut  toimitilat- asiakasryhmästä vuodesta 2011. Harrastuksiin kuuluu lenkkeily, kalastus, metsästys ja rakentaminen.

Mika Kauppila

Työnjohtaja
050 563 3753

Mikalla on yli 15 vuoden kokemus sähköalaan liittyvistä tehtävistä. Hän on koulutukseltaan sähköautomaatioinsinööri. Vapaa-aikana hän touhuilee pihapiirissä, lenkkeilee ja metsästää.

Tatu Lehto

Työnjohtaja
050 595 4751

Tatu toimii Terawattilla työnjohtajana ja määrälaskijana. Vapaa-ajallaan hänen harrastuksiinsa kuuluu kalastus ja luontomatkailu.

 

 

Back to Top